Kedves Olvasónk!
Mindenek előtt, örülünk, hogy benéztél!
2010 októberében költöztünk Londonba. Nem sokkal azután indítottam el a blogot, hiszen munka hiányában, a főzés volt a napi fő feladatom, és szerettem volna, ha a recepteket bárhol, bármikor elérhetem majd. A bejegyzések sokszor tartalmaznak élménybeszámolót, néhány momentumot rólunk, hogy a család és a barátok folyamatosan napra készek legyenek a minden napjainkból. Nem régiben Csabi is kedvet kapott, hogy posztoljon, így most már ő is aktív résztvevője a Londonaplonak.
Reméljük találsz kedvedre valót az oldalon!


2012. február 5., vasárnap

Gongyolt is, toltott is, es a koret...

Szoval...mozzarellaval toltott baconbe gongyolt csirkemell rozmaringos krumplival es sult almaval. Az eredmeny fenomenalis. :)
Azt gondolom, hogy a sult alma, a rozmaringos krumpli osszesutve a legeslegjobb kombinacio, de a legjobb, ami a krumplival tortenhet, az a rozmaring! :) Lehet, hogy giccsesen hangzik, de tenyleg igy gondolom. 
A recept amugy rem egyszeru: csirket kiklopfol, nekem nincs klopfolom, de majd igyekszem beszerezni egyet. Majd bele a mozzarella, itt elmondanam, hogy ebben az orszagban meg nem talaltam mini mozzarellat. Na mindegy, szoval osszetuztem fogpiszkaloval, majd ra a bacon. Irany a tepsibe, majd kore halmoztam a krumplit, megszorva rozmaringgal egy keves soval, es az almat plussz egy keves olajat. Folia alatt sutottem 1 ortan at kb 190 fokon. Majd piritottam ra a vegen. A husit nem fuszereztem, mert a bacont eleg sosnak gondoltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése